ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΈΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ

΄΄ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ΄΄

ΑΓ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 7 (4ος όροφος) ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΚ 18531 – ΤΗΛ 2104176683

Πειραιάς  23/03/2020

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως το Δ.Σ. της ένωσης μας, παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν την πανδημία και είναι σε εγρήγορση για άμεση αντίδραση όταν απαιτείται.

Ως εκ τούτου, σου γνωστοποιούμε πως εστάλη επιστολή προς το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας που είχε ως αποτέλεσμα την αποφυγή αναστολής εργασιών των εταιρειών μας έτσι ώστε να συνεχίσουμε να επιτελούμε, μεταξύ άλλων και το κοινωνικό μας έργο. Το αποτέλεσμα το είδατε στην υπουργική απόφαση του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ΦΕΚ 915Β/2020.

Η δεύτερη επιστολή μας προς το Υπουργείο Οικονομικών είχε ως αποτέλεσμα οι εταιρείες μας να συμπεριληφθούν, βάσει Υπουργικής απόφασης ΦΕΚ 915Β/2020 με τον ΚΑΔ 4669, στις εταιρείες που έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν στα ευνοϊκά μέτρα της κυβέρνησης.

Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας δείχνεις και να σε διαβεβαιώσουμε πως παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθημερινά προκειμένου να ενεργήσουμε άμεσα για την προστασία όλων των μελών της ένωσης μας.

Παρακαλούμε όπως επισκέπτεσαι καθημερινά το site της ένωσης www.pyrosvesi.org προκειμένου να ενημερώνεσαι. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να καταθέσεις οποιοδήποτε ερώτημα ή απορία και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβεις σχετική απάντηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Το Δ.Σ. της ένωσης